Libela usluge čišćenja

Usluge u graditeljstvu

Libela - obrt za graditeljstvo i servis za čišćenje Libela - obrt za graditeljstvo i servis za čišćenje Libela - obrt za graditeljstvo i servis za čišćenje

Tvrtka Libela osnovana je i registrirana 1998. godine za izvođenje građevinsko-zanatskih, fasadreskh radova i izvedba krovišta, instalaterskih radova na adaptacijama i uređenju poslovnih prostora, stanova, obiteljskih kuća kao i kuća za odmor na Jadranu i ostalim krajevima Hrvatske.

Navedene djelatnosti izvodimo na unutarnjim i vanjskim djelovima građevina sa uključivom izvedbom svih podopolagačkih radova, soboslikarsko ličilačkim radovima kao i izvođenju radova iz knauf elemenata.

Od instalaterskih radova vršimo popravke na elektroinstlacijama, instalacijama vodovoda i odvodnje te popravcima instalacija centralnog grijanja.

U području interijerskih radova vršimo i oslikavanje zidova stanova i interijera te poslovnih prostora, restorana, caffe barova, pizzeria...

Među drugim aktivnostima pružamo usluge izrade projektne dokumentacije te izrade troškovnika, savjetovanja prilikom uređenja interijera, nadzor nad izgradnjom objekata i adaptacija.

 

Zatražite informativnu ponudu

Libela obrt za graditeljstvo i servis za čišćenje

tel: +385 (0)1 466-7-249
fax: +385 (0)1 466-7-249
mob: +385 (0)91 506-4-111
e-mail: info@velebno.hr

radno vrijeme:
pon - sub: 08 - 18